mammakicki.blogg.se

länge sedan

Publicerad 2014-10-31 14:23:38 i Allmänt,

Pinsamt länge sedan det hände något här.. Det är bara så extremt mycket hela tiden just nu så jag har inte hunnit.. Hur det nu är möjligt att ha extremt mycket när man är föräldraledig! 
 
Livet tuffar på, Milian har blivit kär för första gången, i en liten Vilda. Ellie kör full fart 24/7 och sover ännu inte okej på nätterna.. 
 
Känner mig aldrig pigg och utvilad.. Ellies bökiga nätter i kombination med hennes tidiga mornar gör att mamman blir sömnlös.. Straxt efter 4 är hennes tid efter omställningen till vintertid.. Jag har haft feber nu i en vecka.. Får se när jag får möjlighet att vila bort den.. 
 
Men det är ju absolut inte bara jobbigt, det är underbart!  Jag är kär i mitt liv just nu! Älskar att vara föräldraledig, Milians ålder är ju helt fantastiskt, jag och Simon är lyckliga och jag trivs hemma. Inväntar Bestis bröllop och försöker hjälpa till allt vad jag kan. Längtar till julen och ser fram emot vad år 2015 kommer att bjuda på.. En hel del livsförändringar, stora beslut, många glada stunder med mina kära, se min lilla flicka bli stor och min lilla pojke bli större, njuta av många lyckliga stunder med dem jag älskar och träffa dem jag saknar oftare.. 
 
Nu ska jag fortsätta försöka vara mina barns bästa mamma och titta på Bilar 2 med Milian ♡

Om

Min profilbild

Kicki

Kicki heter jag, är 27 år gammal. Jag bor i Tullinge tillsammans med min sambo Simon och våra två mirakel, Milian 3år och Ellie snart 1 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela