mammakicki.blogg.se

Husmorstips...

Publicerad 2014-08-31 19:09:02 i Allmänt, Ellie,

Nattar just nu lilla mini, i ett rum som doftar lök.. Fick tipset av fina svärmor/farmor att gullök, delad i fyra delar placerade i en skål med lite vatten vid huvudet brevid sängen kan bota förkylning. Ställde in skålen ungefär 30 minuter innan nattning och håller nu alla tummar och tår på att de hjälper! Tänkte ställa en skål inne hos oss också, för hon lär ju avsluta natten där.
 
 
Ellie ska göra sin magnetröntgen på torsdag och får absolut inte vara sjuk då så små barn som hon måste vara under narkos vid den typen av röntgen.
Det är med blandade känslor vi närmar oss torsdag, jag vill ha de klart, jag vill ha en lösning och en planering av operationen och jag vill att lilla Ellie ska vara frisk och må bra..
Jag är även skräckslagen inför narkosen, infarter och uppvak och allt va de heter, livrädd att bulan är något annat av va de tror/va de bör vara/va vi hoppas på.. Och planeringen av operationen sen, hur den ska utföras, vad dem ska göra, vad bulan kan ha förankring i och allt och mycket, mycket mer.. Sover som en kratta just nu och bara vill att allt ska vara över! 
 
Svammel och tankar hit och dit är vad jag fixar just nu, förlåt för de.. ♡

Om

Min profilbild

Kicki

Kicki heter jag, är 27 år gammal. Jag bor i Tullinge tillsammans med min sambo Simon och våra två mirakel, Milian 3år och Ellie snart 1 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela